Tillsammans med min man har jag renoverat vår tvättstuga. Eller snarare byggt en tvättstuga. Från början var där bara ett lite, smalt utrymme som vi mest använde till att förvara sådant vi inte hade en riktig förvaringsplats till än. På grund av att utrymmet är så smalt visste vi at vi skulle behöva ha skjutdörrar framför all förvaring. Vi är sedan innan stora fantaster av just skjutdörrar och har det på alla våra garderober, både i hallen, i sovrummet och nu i tvättstugan. Det faktum att man kan hitta skjutdörrar som är precis lika snygga och väldesignade som vanliga dörrar, att de är platseffektiva, tysta i stängningen och lätta att installera har gjort dem till vårt självklara val.

Utrymmet vi ville göra om till tvättstuga var som sagt smalt, bara ungefär en och en halv meter brett. Vi tror att det tidigare har varit en korridor till en dörr som ledde ut på baksidan. I och med att garderoberna i sig bygger en del på bredden var det uppenbart att vi skulle behöva använda oss av skjutdörrar, vilket föll oss helt i smaken. Efter att ha gått igenom massor olika typer och designer på skjutdörrar hittade vi tillslut en variant vi verkligen gillade. Med ljusgråa paneler som skulle vara lätta att torka av och hålla rena kändes de perfekta att ha i en tvättstuga.

Vi har ett gammalt hus med väldigt högt och vackert i tak, hel 3,60 meter, därför behövde vi specialbeställa våra skjutdörrar men det var inga problem alls, tack och lov. Våra skjutdörrar levererades och installerades på samma dag och de är lätta för så väldigt höga och stora dörrar, de passar väldigt bra in i den miljön de är placerade. Trotts att de är ett modernt inslag i ett gammalt hus sticker de inte ut på ett konstigt sätt. Vi är otroligt nöjda med dem